De Friese zanger Fedde Feenstra timmert al enige jaren flink aan de weg. In de regio is hij dan ook een bekend fenomeen geworden. Met de single “Jij hebt mijn hart geraakt” heeft hij al letterlijk menig hart geraakt, ook de bonustrack “mijn hart zal altijd open staan”wat de zanger met zijn vrouw heeft opgenomen, is een gevoelige plaat. De altijd vrolijke en nuchtere “zanger op klompen”heeft opnieuw ambitieuze plannen om zijn zangcarrière
kracht bij te zetten door het opnemen van een nieuwe single.

De single zal uit gaan komen op het platenlabel van Marcotto Producties uit Roden, het platenlabel van Otto Roona. De zanger heeft een keuze gemaakt voor de studio van Terry West alwaar de plaat zal worden opgenomen. De single word aan het eind van de meimaand verwacht en zal landelijk onder de aandacht worden gebracht. Daarnaast is Fedde van plan zijn debuutsingle “jij hebt mijn hart geraakt” opnieuw op te nemen en als bonustrack op het schijfje erbij te doen.


nl.jpg

Mijn allereerste eigen cd.   gastenboek

Fedde.


28 maart 2015

Klik hier Klik hier

30 juni 2015

FEDDE - GRIEKSE LIEFDE


Fedde blijft in de liefde geloven

Dat Fedde maar niet uitgezongen raakt over de liefde blijkt ook nu weer met de komst van zijn nieuwe single: Griekse Liefde. De single is geproduceerd in de studio van Gerto Heupink. De tekst is geschreven door Otto Roona die eveneens de plaat op zijn label heeft staan. De unieke samenwerking werpt zijn vruchten af want nu al is deze single een veel besproken productie bij radiostations en muzieksamenstellers.


Het liedje heeft Griekse invloeden en een makkelijk mee te zingen tekst, de verwachting is dat het plaatje goed opgepikt zal worden bij het grote (Friese) publiek. De zanger ‘op klompen’ zoals Fedde ook wel genoemd word heeft immers een hechte groep fans.


De Single Releaseparty heeft inmiddels plaatsgevonden in Leek bij Café Perron 16 aan de Diepswal. Tijdens de feestelijkheden is de single uitgereikt door Gerto Heupink. Gastoptredens waren er o.a. van Gyna, Reina, Otto Roona, Jayden en Wim & Diana.


De zanger zal diverse radiostations in het land aandoen om zijn single onder de aandacht te brengen. Daarnaast is de single te vinden in de diverse downloadwinkels en te beluisteren op de diverse streamingdiensten.